Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Första bilden på Garridos barn

Nyheter | 01/09/2009 11:04

Båda flickorna brast i gråt när den ökände pedofilen greps.

Det första fotografiet på Phillip Garridos och Jaycee Lee Dugards gemensamma barn har släppts av amerikansk polis.

Flickorna kom till världen genom övergrepp – den ökände pedofilen och sexförbrytaren Phillip tvingade nämligen Jaycee att föda hans barn, eftersom hans partner Nancy var infertil.

I 18 år hölls Lee Dugard som sexslav under Garridos järnhand och födde till sist två flickor. Det första barnet fick hon vid bara 14 års ålder.

– Det här är så hemskt, jag kan inte tro det, säger Jaycee Lee Dugards styvpappa Carl Probyn, enligt ABCNEWS.

De två flickorna, nu 11 och 15 år gamla, fotograferades på ett födelsedagskalas bara några dagar innan den chockerande historien om deras liv uppdagades.

När Phillip Garrido greps blev de båda flickorna mycket upprörda.

– Han var flickornas pappa, de grät båda två när han greps. De var mycket nära varandra, tillägger Probyn, enligt Telegraph.

Cheyvonne Molino, som var en kund vid Gerrados tryckfirma, var den som tog fotografiet på flickorna. Hon beskriver den yngre flickan som mycket nyfiken och frågvis och den äldre som mer reserverad.

– Han lämnade flickorna med oss på festen. Han vakade inte över dem precis, menar Molino.

En av gästerna på festen noterade snabbt ett abnormalt förhållande mellan den äldsta flickan och Phillip.

– Under festen påpekade min väninna hur efterhängsen den äldsta flickan var mot Phillip. Det var nästan som om hon ville visa att 'det här är min man'. Det var intrycket som vi fick i alla fall, säger hon, enligt Daily Telegraph.

Födde två barn i fångenskap:

Skrivet av: