Ställs inför rätta – har för högt sex

Ljudet beskrivs som "onaturligt" och mördande".


STORBRITANNIEN. En 48-årig kvinna ställs inför rätta för andra gången – för sitt högljudda sex.

För två år sedan dömdes Caroline Cartwright för att störa sin omgivning genom sitt "onaturliga" stönanden. Nu anklagas hon för att ha brutit mot ett förbud som ska hålla en acceptabel ljudnivå i 48-åringens hem.

Grannar beskriver ljudet som "onaturligt" och "mördande".

Rachel O'Connor, som bor nära 48-åringen, sade i förhör att hon alltid är försenad till jobbet eftersom hon inte kan sova på nätterna.

– Det låter som om de lider av en konstant smärta. Jag kan inte beskriva oljudet. Jag har aldrig hört nåt liknande, säger O'Connor, enligt BBC.

Cartwright hävdar själv att hon är oförmögen att kontrollera stönandet och menar att det hör till hennes mänskliga rättighet att ha sex.

Men åklagaren kommer inte att ge sig så lätt.

– Det finns ingen tvekan om ljudnivån som hörs i grannfastigheterna, på gatan och gården. Det var definitivt störande och pågick i flera timmar och i stort sett varje natt, säger åklagaren Jeremy Freedman, enligt BBC.

Rättegången fortsätter.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.

Man åtalas för grovt övergrepp mot barn

En man i 45-årsåldern åtalas för grovt sexuellt övergrepp mot ett sjuårigt barn i Västerås, rapporterar VLT.

Riksbankstoppen band sina lån dagar innan de höjde räntan

Anna Breman, vice riksbankschef och därmed framstående medlem av Riksbankens ledning, har nyligen blivit föremål för uppmärksamhet angående hennes personliga lånevillkor. Dokument till Riksdagen avslöjar detaljer om hennes bundna lån och räntor.

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.

USA och Kinas försvarsministrar i samtal

USA:s försvarsminister Lloyd Austin har talat med sin kinesiske motsvarighet Dong Jun i de första betydande samtalen mellan stormakternas försvarsministrar på nära ett och ett halvt år.