Måndag 23 Maj
Stockholm

Skräckbilderna på mördade bebisen

The Sun publicerar i dag de första bilderna på mördade pojken i England.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En gullig, blond och blåögd liten pojke med ett leende som får hjärtan att smälta.

Det är så han ser ut, den lille pojken som blott 17 månader gammal misshandlades till döds av sin mamma, styvpappa och ytterligare en inneboende hyresgäst.

Brittiska The Sun publicerar i dag de första bilderna på pojken, och avslöjar också att hans namn är Peter. På de tre bilderna ser man hur den lilla pojken tittar upp mot fotografen, sökandes efter den kärlek och omtanke han så grymt tvingades leva utan.

Fram tills nu har media varit förbjudna att visa bilder av bebisen, men The Sun går idag ut med bilderna och namnet eftersom de anser att den döda pojken åtminstone förtjänar värdigheten att ha fått ett namn.

Tidigare har bebisen gått under namnet "Baby P" i media, men efter att tusentals av The Suns läsare har ringt ner tidningen och krävt att få veta vilket bebisens riktiga namn är, valde de till slut att gå ut med namnet. De skriver också att de gärna vill avslöja namnen på "packet som torterade pojken till döds", men hindras för närvarande av ett domstolsbeslut.

Den lille pojkens död har skakat hela världen. Han hittades död i sin spjälsäng av polisen, och hade blivit torterad under en längre tid av sin 32-årige styvpappa och den 36-årige inneboende pedofilen Jason Owen, medan den 27-åriga mamman inte gjorde något alls för att förhindra honom.

När polsen fann honom var han täckt av blod och de blonda lockarna hade rakats av. Hans ansikte var sönderslaget och täckt av blåmärken efter otaliga slag.

Alla tre väntar nu straff för att ha varit skyldiga till pojkens död, eller för att ha låtit det fortgå utan att ingripa.

De övriga bilderna kan du se här.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela