Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sköt fru och fem barn - tog självmord

Nyheter | 27/01/2009 20:19

Skickade brev till tevestation.

LOS ANGELES, USA. Pappan var förtvivlad över jobbet. I dag tog han fram sin revolver och sköt sin fru och sina fem barn. Sedan skickade han ett tvåsidigt brev till KABC-TV, innan han valde att ta sitt eget liv.

Tevestationen ville inte publicera hans brev, men däremot kunde polismästare Kenneth Garner berätta om innehållet.

– Han beskriver tydligt att han skulle ta livet av sig själv, frun och barnen. Det är tydligt att han ville att någon skulle hitta kropparna, säger Garner till FOXNews.

Till LA Times säger Garner att famljen föll offer för den tuffa ekonomiska krisen som sedan i höstas drabbat så många människor i hela världen. Han har aldrig i sitt liv som polis sett något liknande. Kropparna låg utspridda i hela huset.

– I dag blev våra värsta farhågor besannade. Det här är ingen lösning. Det finns så många andra lösningar som är bättre än att göra något så hemskt som det här, säger Garner till FOXNews.

Den äldsta dottern var åtta år. Bland de dödade fanns också två tvillingdöttrar på fem år och två tvillingsöner på två år.

Se livesändning från FOXNews.

Skrivet av: