Stockholm

Tonårsmamma slog ihjäl dotter

Den tvååriga flickan dog till följd av den brutala misshandeln.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

TEXAS. Tvååriga Riley Ann Sawyers misshandlades till döds av sin egen mor och styvfar. Under hennes sista timmar i livet piskades hennes rygg med ett läderbälte som fick huden att bli alldeles svart och blå. Sedan släpades Riley Ann i håret till badrummet där huvudet dunkades in i ett badkar fyllt med kallt vatten. Allt för att lära den lilla flickan "disciplin."

Men 19-åriga Kimberly Dawn Trenor hade inte alltid varit våldsam mot sin dotter. Allting började när Trenor träffade en ny man via nätet. Det var han som ansåg att den lilla flickan behövde lära sig hyfs. När tvååringen glömde att säga tack hände det att han kastade henne genom rummet så att huvudet slog i golvet.

– Det var inte meningen att det här skulle hända, sade Trenor under förhör, enligt Fox News.

Inte ens när flickan sade "jag älskar dig" till mamman när hon blev slagen stoppades tortyren. Till slut avled hon av svåra skallskador. Paret beslöt sig då för att gömma hennes sargade kropp i ett förråd. Två månader senare dumpade de henne i en flod.

Bara en månad senare upptäcktes tvååringens kropp av en fiskare, som omedelbart larmade polis. Nu riskerar paret långa fängelsestraff.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.