Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pojkar i förhör efter brutal tortyr

- 06/04/2009, 06:57 -

Barnen torterades med tegelstenar, knivar och cigaretter.

STORBRITANNIEN. Två pojkar, bara tio och elva år gamla, förhördes av polis under gårdagen. Detta efter att de brutalt torterat två andra pojkar.

Offren, som skulle ut och fiska, konfronterades av pojkarna och rånades på sina mobiler, kläder och cyklar. Dessutom skars de i ansiktet med knivar och misshandlades med tegelstenar. Enligt uppgifter ska de också ha torterats med brinnande cigaretter.

En av pojkarna, en elvaårig pojke, hittades i bara kalsongerna i en pöl av sitt eget blod. Han vårdas nu på sjukhus med svåra skallskador och kämpar för sitt liv. Hans kamrat, en nioårig pojke, upptäcktes när han irrade runt på gatan, täckt av blod.

– Jag kunde inte se hans ansikte på grund av blodet. Det var mosat. Hans läppar var svullna och blå. Hans armbåge hängde ut från huden där de hade slagit honom. Han försökte prata med sluddrade bara. Han sade att han inte kunde hitta sin kompis, att hans kompis var vilse, berättar Lisa Meehan, som larmade polis, enligt The Sun.

Nioåringen befann sig i svår chock och får nu vård för sina skador. De brutala pojkarna hittades en stund senare i en närliggande byggnad, där de försökt gömma sig från polis.

– Jag mår illa bara jag tänker på det. Vilket djur skulle slå en ung pojke med en tegelsten, säger Charles Dunn, som bor i området, enligt The Daily Telegraph.

Skrivet av: