Sheriffer slog ihjäl man

"Han hade aldrig gjort någon annan illa, han var aldrig våldsam."


KALIFORNIEN. Den 45-årige mannen från Stockton avled under måndagen och tros ha slagits ihjäl av lokala sheriffer. Enligt uppgifter larmades sherifferna efter att mannen betett sig "galet" och slagit sönder sina ägodelar.

En talesman hävdar att mannen, Garrett Wade Jones Jr, inte samarbetade med sherifferna och att han var mycket svår att brotta ner. Till saken hör att Jones vägde 113 kilo och var nästan två meter lång.

Männen beslutade sig då för att använda sig av en elpistol. Men detta hade ingen effekt på Jones. I stället slog de honom med batonger tills han slutade andas. Något som sherifferna själva förnekar.

En granne som bevittnade händelsen menar att männen inte hjälpte Jones när han slutade andas, utan väntade tills ambulans anlände. Men hans liv gick inte att rädda.

– Han hade aldrig gjort någon annan illa, han var aldrig våldsam, säger grannen, enligt Record Net.

För att fastställa dödsorsaken ska en obduktion utföras. Sherifferna är tills vidare avstängda i väntan på resultaten från utredningen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Sex yrken med månadslön på över 40 000 – och liten konkurrens

Är du sugen på nytt jobb? Nyheter24 listar sex yrken där chansen till jobb är mycket stor och månadslönen är över 40 000 kronor.

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

"Resultat efter två trafikkontroller.", skriver polisen på sin hemsida.

Lycksele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Resultat efter trafikkontroll på Burträskvägen, Tjärn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

1 timme sedan
Att arbeta på Ica innebär att du dagligen möter kunder från landets alla hörn och kanter. Och ibland får bevittna saker du inte trodde att du skulle.