Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lärarinna skickade sex-sms

Nyheter | 14/02/2009 18:08

Kvinnan skickade snuskiga sms till en pojke som bara var 14 år gammal.

STORBRITANNIEN. Lågstadielärarinnan Lynn Walls äktenskap hade gått i kras. För att söka tröst spenderade hon timmar framför datorn. Och det var via onlinespelet World Of Warcraft som Walls stiftade bekantskap med den 14-årige pojken.

Den 42-åriga Walls försökte föra pojken bakom ljuset och sade sig vara "en snygg och smal blondin".

Till slut bytte de nummer och hon började då skicka honom snuskiga sms, trots att han bara var 14 år gammal. I ett av sms:en skrev hon till och med att ville ha sex med honom. Textmeddelandena ska ha varit mycket grova.

Dessutom ljög hon om att ha bröstcancer, vilket fick pojken att må mycket dåligt. Men kontakten mellan de båda skulle få ett abrupt slut. 14-åringens pappa upptäckte nämligen sms:en och larmade polis.

Enligt pojkens mamma började sonen bete sig konstigt efter att skandalen avslöjats. Han fick svårt att lita på andra och utvecklade självmordstankar.

– Nu ser han bara det värsta i människor, han är oförlåtande och väldigt kritisk till andra, sade åklagaren Penny Moreland.

Sedan rättegången inleddes har lågstadielärarinnan mist jobbet. Hon har också blivit utstött av familj och vänner. Nu har hon dömts till tolv månaders fängelse, skriver Daily Mail.

Skrivet av: