Sexoffer: Ge oss våra cash tillbaka

- 20/02/2009, 15:38 -

Kinas store sexbrottsling sitter anhållen i Ghana.

ACCRA, Ghana. När polisen gjorde ett tillslag på Peach Blossom Palace höll en liten kinesisk flicka som bäst på att hälla upp ett glas champagne åt barnsexbossen King James. Nu sitter han anhållen i väntan på åtal.

I dag skriver Africanews att flickorna är på väg tillbaka till Kina. Men flera av sexoffren har ställt ett krav att de ska få tillbaka en del av sina pengar som de trots allt tjänat in.

Före lördagens räd ska nämligen flickorna ha givit en del av sina sparpengar till King James som sagt att han skulle ta med dem till Kina och ge pengarna till deras familjer.

– Innan han kunde åka gjorde polisen razzian. Därför tycker vi att vi ska få tillbaka våra pengar innan vi åker hem till Kina, sa en av flickorna till Africanews.

Enligt polisen har King James erkänt att han och hans fru Chou Xiou Ying har fört in kinesiska flickor i landet medan Sam, en annan kille som sitter anhållen, sålt dem vidare till kunder både i och utanför Accra.

Peach Blossom Palace har utåt sett varit en bar. Innanför dörrarna har dock en ganska omfattande sexhandel pågått. Ägaren King James har lockat dit unga kinesiska flickor, som sedan prostituerats i Västafrika, Togo och Nigeria, skriver Africanews.

Skrivet av: