Sexoffer: Ge oss våra cash tillbaka

Kinas store sexbrottsling sitter anhållen i Ghana.


ACCRA, Ghana. När polisen gjorde ett tillslag på Peach Blossom Palace höll en liten kinesisk flicka som bäst på att hälla upp ett glas champagne åt barnsexbossen King James. Nu sitter han anhållen i väntan på åtal.

I dag skriver Africanews att flickorna är på väg tillbaka till Kina. Men flera av sexoffren har ställt ett krav att de ska få tillbaka en del av sina pengar som de trots allt tjänat in.

Före lördagens räd ska nämligen flickorna ha givit en del av sina sparpengar till King James som sagt att han skulle ta med dem till Kina och ge pengarna till deras familjer.

– Innan han kunde åka gjorde polisen razzian. Därför tycker vi att vi ska få tillbaka våra pengar innan vi åker hem till Kina, sa en av flickorna till Africanews.

Enligt polisen har King James erkänt att han och hans fru Chou Xiou Ying har fört in kinesiska flickor i landet medan Sam, en annan kille som sitter anhållen, sålt dem vidare till kunder både i och utanför Accra.

Peach Blossom Palace har utåt sett varit en bar. Innanför dörrarna har dock en ganska omfattande sexhandel pågått. Ägaren King James har lockat dit unga kinesiska flickor, som sedan prostituerats i Västafrika, Togo och Nigeria, skriver Africanews.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummar på kraven för att klara Natoinsatsen

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kristdemokraterna vill se mer kärnkraft i Europa. En fråga som partiet planerar att driva i EU-valet, enligt ett pressmeddelande.

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

1 timme sedan
Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Örnsköldsvik: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka på Terminalvägen i Svartby.", skriver polisen på sin hemsida.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

1 timme sedan
Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.