Gasade ihjäl sina barn på fars dag

Karateexpert drogade och mördade sin barn.


WALES. Bryan Philcox visste att hans fru var på väg att lämna honom. Även om skilsmässan ännu inte var ett faktum bodde de redan på skilda adresser och äktenskapet hade varit dåligt under lång tid - i den mån det någonsin varit något annat. Under ett planerat besök tog han deras bägge gemensamma barn, tre- och sju år gamla, och lämnade bostaden utan tillstånd.

Det blev droppen för Lyn McAuliffe som lämnade in en ansökan om skilsmässa samma dag.

Mördade på fars dag

Två dagar senare, på fars dag, satte Bryan Philcox de bägge barnen i baksätet till sin landrover, ledde in avgaserna från röret med en slang och gjorde dem sällskap för att ta både sitt eget och deras liv.

Som om inte det vore nog apterade Philcox bomber i sin bostad - satta att utlösas när telefonen ringde. Och skickade en brevbomb till sin Lyn McAuliffes son från en tidigare relation, med förhoppningen att mörda även honom. Planer som misslyckades.

"Deras korta liv präntas in i ditt hjärta"

Enligt Lyn McAuliffe var deras äktenskap en katastrof redan från början.

– Det var dåligt från dag ett och blev bara värre och värre med tiden, säger Lyn McAuliffe, till Echo.

– En del personer har låtit antyda att jag, eller vi som familj, en dag kommer förlåta Brian. Jag kommer aldrig förlåta honom.

Lyn McAuliffe tar livet dag för dag men vet att hon aldrig kommer få leva det liv hon avsett.

– Jag känner inte att jag härdar ut – bara existerar. Ingen dag känns lätt utan dem. Julen var särskilt svår, fortsätter hon.

– När Brian Philcox tog mina barns liv trodde han att de skulle vara förlorade för evigt. Men han misslyckades. Deras korta liv präntas in i ditt hjärta och och är med dig. De kommer vara en del av dig under varje ögonblick, varje dag, säger Lyn McAuliffe.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man häktad för attentatsplaner mot Zelenskyj

Flera år gammal mat hittades på äldreboende

Matvaror som gått ut för flera år sedan, smuts och gamla matrester på golvet hittades på ett äldreboende i Mölndal på måndagen, rapporterar P4 Göteborg.

Kenyas militärchef omkom i helikopterkrasch

Kenyas militärchef och ytterligare nio högt uppsatta militärer omkom i en helikopterkrasch omkring 40 mil nordväst om huvudstaden Nairobi på torsdagen.

Kidnappad flicka befriad efter tio år

1 timme sedan
En ung kvinna har räddats från sina kidnappare i nordöstra Nigeria, tio år efter det att hon fördes bort.

Maldivernas fängslade expresident friad av HD

1 timme sedan
Högsta domstolen i Maldiverna i Indiska oceanen har beslutat att den dömde tidigare presidenten Abdulla Yameen omedelbart ska släppas, och upphäver därmed en tidigare fängelsedom på elva år för korruption.

Polisen i Östersund rapporterar om fylleri / lob

1 timme sedan
"Centrum, berusad kvinna omhändertagen", skriver polisen på sin hemsida.