Polis slog till mot Hells Angels-näste

Flera personer har gripits och området har spärrats av.


DANMARK. Det var strax efter klockan 13:00 i dag som stridsklädda poliser slog till mot den ökända Hells Angels-borgen på Lindgreens Allé. Razzian är del av de massiva polisinsatser som har riktats mot mc-gänget i landet under den senaste tiden.

– Vi har gjort efterforskningar kring en knarkhärva, där vi slagit till mot flera personer under dagen. Det är korrekt att vi anhållit en person från borgen. Det var en 24-årig AK81:a, som vi visste var därinne, säger poliskommisarien Steffen Steffensen, enligt Ekstra Bladet.

AK81 är en undergrupp till Hells Angels, som är en sorts lärlingsförening för framtida Hells Angels-medlemmar.

Enligt uppgifter har fem personer arresterats och det är möjligt att fler gripanden kommer att ske under dagen. Området kring platsen har spärrats av och just nu undersöks både huset och fordon av polisens tekniker. Dessutom finns flera specialtränade hundar på plats.

I nuläget vill polis inte uppge vad de gripna personerna misstänks för, skriver Ekstra Bladet.

Bara för några dagar sedan utbröt skottlossning vid en av Hells Angels klubblokaler i Köpenhamn, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.