För feta för att arbeta

Den överviktiga familjen menar att de helt enkelt är för tjocka för att jobba.


STORBRITANNIEN. Familjen Chawner från Blackburn väger tillsammans 530 kilo. Men ingen av dem arbetar – de är helt enkelt för feta. Det hävdar de i alla fall själva.

De fyra familjemedlemmarna säger att de inte har tid att banta, trots att de spenderar hela dagarna framför teven. Sist någon i familjen arbetade var för elva år sedan.

– Vi älskar teven. Den är på från stunden vi kliver upp. Ibland blir jag så trött av att kolla på teve att jag måste ta en liten tupplur, säger pappa Philip, 152 kilo tung.

I nuläget får de redan 262 000 kronor om året i bidrag, men det är inte tillräckligt.

– Vad vi får täcker knappt räkningarna. Det är inte vårt fel att vi inte kan arbeta. Vi förtjänar mer, menar Philip Chawner.

Varje person i familjen trycker dagligen i sig 3000 kalorier. Det rekommenderade dagliga intaget ligger på 2000 kalorier för kvinnor och 2500 för män.

– All den där nyttiga matten, som frukt och grönsaker, är alldeles för dyr. Vi är feta eftersom det ligger i våra gener. Hela vår familj är överviktig. Men vi älskar kakor. Jag köpte päron en gång, men de smakade konstigt, menar mamma Audrey, enligt Daily Mail.

En av döttrarna var med i "The X Factor". Se klippet nedan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!