Torsdag 19 Maj
Stockholm

Mördade GTA-beroende flickvän

Mannen knivhögg sin tjej till döds efter att hon blivit beroende av tevespel.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STORBRITANNIEN. Malcolm Palmer, 62, blev svartsjuk på sin sons playstation. Detta då spelkonsolen spenderade mer tid med hans 46-åriga flickvän än han själv gjorde. Dessutom portade hon honom från deras sovrum och satt ofta uppe till fem på morgonen och spelade GTA.

Till slut klarade han inte av hennes beroende och beslöt sig för att vidta drastiska åtgärder. Han hämtade två knivar och började hugga i hennes kropp. Trebarnsmamman blev förskräckt och skrek för sitt liv.

Sonen James, 10, blev vittne till det fruktansvärda mordet och ringde larmcentralen. Då ryckte Palmer till sig telefonen och bekände sina handlingar.

– Hon gör mig tokig. Hon säger att jag är kontrollerande, men det är jag inte. Hon har suttit uppe med spelet tills fem på morgonen i två månader. Jag tror att jag har dödat henne, sade han, enligt Mirror.

62-åringen hävdar att han inte har något minne från attacken, men enligt uppgifter berättade Palmer för sina vänner att han skulle mörda flickvännen bara några dagar innan dådet.

Flickvännen blev beroende av det här spelet:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela