Mest lästa

Tiodygnsprognos för Karlstad - 18 September

18 Sep, 07:01

Tiodygnsprognos för Halmstad - 18 September

18 Sep, 07:01
Under de kommande 10 dagarna i Halmstad förväntas en blandning av regn och solsken, med en total nederbördsmängd på 27.7 mm. Trots regnskurarna förutspås också en högsta temperatur på 29 grader Celsius, vilket ger invånarna möjlighet att njuta av varma sensommar dagar.

Tiodygnsprognos för Helsingborg - 18 September

18 Sep, 07:00
Under de kommande 10 dagarna i Helsingborg förväntas en blandning av regn och solsken, med en total nederbördsmängd på 8.8 mm. Trots detta kommer temperaturen att förbli behaglig, med en högsta temperatur på 27 grader Celsius.

Helgprognos för Karlstad vecka 38

2 dagar sedan 07:07
Helgen i Karlstad inleds med blåsigt och regnigt väder på fredagen. Temperaturen ligger på 18 grader, vilket gör det till en sval dag. På lördagen fortsätter det blåsa och regna, med en minskad vindhastighet på 4.9 m/s. Temperaturen sjunker till 16 grader och det kan förekomma regnskurar. Söndagen ser däremot ut att bli betydligt trevligare, med svagare vind och ingen förväntad nederbörd. Temperaturen ligger på 16 grader, vilket gör det till en behaglig dag att njuta av solen utomhus.

Tiodygnsprognos för Örebro - 18 September

18 Sep, 07:00
Under de kommande 10 dagarna i Örebro förväntas en blandning av regn och solsken, med en total nederbördsmängd på 23.9 mm. Trots regnet kan invånarna se fram emot varma dagar då temperaturen når upp till 27 grader Celsius.

Tiodygnsprognos för Jönköping - 18 September

18 Sep, 07:00
Under de kommande 10 dagarna i Jönköping förväntas en blandning av regn och solsken, med en total nederbördsmängd på 21.4 mm. Trots regnet förutspås också en högsta temperatur på 25 grader Celsius, vilket ger hopp om några varma och behagliga dagar framöver.

Helgprognos för Växjö vecka 38

2 dagar sedan 07:06

Helgprognos för Halmstad vecka 38

2 dagar sedan 07:06
Helgens väder i Halmstad kommer att vara blåsigt och regnigt på fredagen, medan lördagen blir ännu blåsigare och regnigare. Söndagen däremot blir solig och fin.

Helgprognos för Borås vecka 38

2 dagar sedan 07:06
Helgens väder i Borås kommer att vara blåsigt och regnigt på fredagen, något lugnare med regnskurar på lördagen och sedan trevligt med solsken emellanåt på söndagen. Temperaturen kommer att ligga runt 15-17 grader, så det kan vara bra att klä sig varmt och vara beredd på växlande väderförhållanden.

Helgprognos för Helsingborg vecka 38

2 dagar sedan 07:03

Helgprognos för Linköping vecka 38

2 dagar sedan 07:02
Under fredagen den 22/9 kommer det att vara blåsigt och regnigt i Linköping. Temperaturen kommer att ligga på 22 grader och himlen kommer att vara täckt av moln. På lördagen den 23/9 kommer vinden att avta och det kommer inte att regna. Solen kommer att titta fram genom delvis molniga skyar och temperaturen kommer att vara något svalare, 20 grader. På söndagen den 24/9 kommer vinden att öka igen, men det kommer inte att regna. Temperaturen kommer att sjunka till 16 grader, så klä dig varmt om du ska vara utomhus.

Helgprognos för Örebro vecka 38

2 dagar sedan 07:02
Helgen i Örebro bjuder på blandat väder med blåst och regn på fredagen, något svalare temperaturer och lättare regn på lördagen, och soligt väder utan regn på söndagen.

Tiodygnsprognos för Halmstad - 18 September

18 Sep, 07:01

Tiodygnsprognos för Borås - 18 September

18 Sep, 07:01
Under de kommande 10 dagarna förväntas Borås drabbas av regn med en total nederbördsmängd på 60.7 mm. Samtidigt förutspås den högsta temperaturen nå 26 grader Celsius under perioden.

Tiodygnsprognos för Södertälje - 18 September

18 Sep, 07:01
Under de kommande 10 dagarna förväntas Södertälje att uppleva en blandning av regn och solsken, med en total nederbördsmängd på 13.1 mm. Trots regnskurarna förutspås också en högsta temperatur på 25 grader Celsius.

Tiodygnsprognos för Stockholm - 18 September

18 Sep, 07:00

Helgprognos för de största städerna i Sverige för vecka 37

14 Sep, 07:30
I helgen väntas varierande väderförhållanden i de största svenska städerna. Här är en sammanställning av väderrapporterna för helgen, så att du kan planera dina aktiviteter på bästa sätt.

Helgprognos för Karlstad vecka 37

14 Sep, 07:07
Helgens väder i Karlstad ser ut att vara blandat. Fredagen kommer att vara blåsig och regnig med en temperatur på 15 grader. Lördagen blir betydligt trevligare med svagare vindar och uppehållsväder. Temperaturen stiger till 18 grader och solen tittar fram genom delvis moln. Söndagen blir ännu finare med soligt och torrt väder. Temperaturen ligger på 16 grader. Så se till att ta med regnkläder på fredagen och njut av det fina vädret under lördag och söndag!
Helgprognos för Växjö vecka 37
Helgens väder i Växjö bjuder på blåsiga dagar med varierande molnighet. Fredagen blir blåsig med en vindstyrka på 3.8 m/s, men ingen nederbörd förväntas. Temperaturen ligger på 19 grader. Lördagen blir något lugnare med en vindhastighet på 3.5 m/s och soligt väder med delvis moln. Det förväntas ingen nederbörd och temperaturen når upp till 21 grader. Söndagen blir ännu lugnare med en vindhastighet på 2.7 m/s och solen tittar fram genom delvis moln. Ingen nederbörd förväntas och temperaturen ligger på 18 grader.
Helgprognos för Halmstad vecka 37
Helgen i Halmstad bjuder på soliga dagar med behagliga temperaturer. Fredagen bjuder på en mix av sol och moln med en temperatur på 20 grader. Lördagen blir riktigt solig med en temperatur på 23 grader. Söndagen fortsätter det soliga vädret med en temperatur på 21 grader. Det är perfekt väder för att vara utomhus och njuta av allt som staden har att erbjuda. Ha en fantastisk helg i Halmstad!
Helgprognos för Borås vecka 37
Helgen i Borås kommer att vara blåsig på fredagen, men sedan avtar vinden under lördagen och söndagen. Det förväntas vara molnigt med solsken och behagliga temperaturer runt 18-20 grader. Regnet förväntas hålla sig borta, vilket gör det till en perfekt helg att vara utomhus och njuta av det fina vädret.
Helgprognos för Södertälje vecka 37
Helgen i Södertälje kommer att vara blåsig och molnig, men utan regn. Temperaturen kommer att ligga runt 17-20 grader, vilket gör det till en behaglig temperatur för utomhusaktiviteter. Det kan vara en bra idé att klä sig varmt och ta med en jacka för att hålla sig bekväm under dagarna. Så se till att planera in några roliga aktiviteter och njut av helgen i Södertälje!

Helgprognos för Jönköping vecka 37

14 Sep, 07:03

Helgprognos för Helsingborg vecka 37

14 Sep, 07:03
Helgen i Helsingborg bjuder på soliga dagar och behagliga temperaturer. Med vindar som blåser med en hastighet på 5.1 m/s på fredagen, 5.2 m/s på lördagen och 3.6 m/s på söndagen, finns det ingen risk för regn. Temperaturen kommer att ligga på 19 grader på fredagen, 21 grader på lördagen och 20 grader på söndagen. Detta gör det till en perfekt helg för att vara utomhus och njuta av allt som staden har att erbjuda.

Helgprognos för Linköping vecka 37

14 Sep, 07:02
Helgen i Linköping kommer att vara varierande vädermässigt. Fredagen blir molnig med en temperatur på 19 grader, lördagen blir solig med delvis molnighet och en temperatur på 21 grader, och söndagen blir solig med delvis molnighet och en något svalare temperatur på 16 grader. Det förväntas inget regn under helgen, så det kan vara en bra tid att vara utomhus och njuta av det fina vädret.

Helgprognos för Örebro vecka 37

14 Sep, 07:02
Helgen i Örebro kommer att vara blåsig och molnig, men utan regn. Temperaturen kommer att ligga mellan 16 och 19 grader, vilket gör det till en mild helg. Det kan vara en bra idé att klä sig varmt och njuta av helgen på bästa sätt, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Helgprognos för Västerås vecka 37

14 Sep, 07:01
Helgens väder i Västerås bjuder på blåsiga dagar med varierande molnighet. Fredagen blir grå och blåsig med en temperatur på 16 grader. Lördagen blir något blåsigare, men solen tittar fram mellan molnen och temperaturen stiger till 20 grader. Söndagen blir lugnare, men det kommer att regna och temperaturen sjunker till 15 grader. Det kan vara en bra dag att stanna inomhus och mysa med en kopp varm choklad.

Helgprognos för Uppsala vecka 37

14 Sep, 07:01
Helgen i Uppsala kommer att vara blandad när det gäller väderförhållandena. Fredagen blir molnig och blåsig med en vindhastighet på 4.1 m/s. Lördagen blir solig med delvis molnighet och temperaturen stiger till 20 grader. Söndagen blir molnig med lite regn och en nederbördsmängd på 3.1 mm. Temperaturen ligger på 16 grader. Så se till att vara förberedd på olika väderförhållanden och njut av helgen på bästa sätt!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.