1 av 4
- Foto: Tigerwoods.com
2 av 4
- Foto: Scanpix
3 av 4
- Foto: Scanpix.
4 av 4
- Foto: Scanpix

Tigers egna ord om otroheten

Tar paus från golfen och söker förlåtelse i ett brev på hemsidan.


Tiger Woods tar en paus från allt golfspelande på obestämd framtid.
Det meddelade han i natt i ett utlåtande på sin egna hemsida, där han också söker förlåtelse för sina omfattande otrohetsaffärer.

"Jag är djupt medveten om den besvikelse och smärta som min otrohet har vållat många människor, främst min fru och mina barn", skriver Tiger Woods och fortsätter:

"Jag vill återigen säga till alla att jag är djupt ledsen och att jag ber om förlåtelse. Det kanske inte är möjligt att reparera den skada jag har åstadkommit men jag vill göra mitt bästa för att försöka.

Jag skulle vilja be alla, inkluderat mina fans, de goda människorna i min stiftelse, affärspartners, PGA-touren, och mina medtävlande om förståelse.

Vad som är viktigast just nu är att min familj får den tid, ostördhet och den trygga fristad som vi behöver för personlig läkning.

Efter mycket självrannsakan har jag bestämt mig för att ta ett avbrott från professionell golf på obestämd tid.

Jag behöver fokusera på att bli en bättre make, far och människa.

Återigen, jag ber om att min familjs privatliv respekteras och är särskilt tacksam mot alla de som har erbjudit medkänsla och omsorg under denna svåra period.

Tiger Woods, 12 december".

 

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

1 timme sedan

NHL: Arizona flyttar till Utah

3 timmar sedan
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.