1 av 6
- Foto: All Over Press
2 av 6
- Foto: All Over Press
3 av 6
- Foto: All Over Press
4 av 6
- Foto: All Over Press
5 av 6
- Foto: All Over Press
6 av 6
- Foto: All Over Press

Elins ultimatum – sluta med golfen

Elin Nordegren har ställt ett ultimatum.


"Det är golfen eller mig"

Tiger Woods, 33, är beredd att sluta spela golf i ett desperat försök att rädda sin krossade äktenskap.

Tiger har lovat att han "gör vad som helst" för att vinna tillbaka Elin.

Elin, 29, har accepterat att stanna med Tiger av hänsyn till deras två små barn, skriver The Sun idag.

Men inte helt utan krav. Elin hon gett Tiger ett tufft ultimatum: "Det är golfen ... eller mig."

Elin har upprättat en strikt lista över regler som Tiger Woods måste följa om han ens ska ha en chans att vinna tillbaka sin hustru.

Elin skulle få ungefär hundra miljoner dollar om hon begärde skilsmässa.

– Det enklaste för Elin skulle vara att lämna honom, ta barnen och begära en skilsmässa. Hon hade aldrig behövt oroa sig för pengar igen. Hon var nära att sticka gott. Men hon beslöt sig att stanna för barnens skull - men på hennes villkor, uppger en vän till paret för The Sun.

"Elin kommer att styra det hela"

– De har kommit överrens om att försöka återuppbygga sitt äktenskap, men Elin kommer att vara den som styr det hela. Det kommer att dröja länge innan han börjar spela golf igen, fortsätter källan.

Elin har varit redo att dumpa Tiger som har förknippats med minst tio kvinnor, varav två porrstjärnor, en servitris och en nattklubbsvärdinna.

– Tiger kommer att arbeta hårt och länge för att få henne att lita på honom igen. Att sluta spela golf visar att han är beredd att offra något han älskar så mycket för att vinna tillbaka sin familj.

I går kväll rapporterade flera amerikanska tidningar om Tiger Woods skräck – att han skulle ha gjort någon av alla hans älskarinnor på smällen. Flera av hans älskarinnor har nämligen berättat att Tiger inte gillade att använda skydd.

Tiger Woods, som har gömt sig helt från offentlighetens ljus sedan han kraschade sin bil för två veckor sedan, kan vara på väg tillbaka. Hans personal sågs nämligen förbereda hans lyxyacht "Privacy" (!) i North Palm Beach, Florida.

Dags får en liten båttur i helgen?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.