Mest lästa

Maja Dahlqvist och Kevin Bolger blir sambos i Norge – med Frida Karlsson?

Galna pengaregnet över Linn Svahn: Drar in miljoner på succén

Linn Svahns framgångar i världscupen ger ett ordentligt avtryck i plånboken. Så mycket pengar har 24-åringen kört in hittills i år.

Galna nakenchocken i Mästarnas mästare 2024: ”Inga problem”

Mästarnas mästare 2024 innebar inte bara tävlingar, tillbakablickar och långa middagar. Det bjöds även på en rejäl nakenchock.

Kristoffer Olsson inte längre i respirator

Den svenske landslagsspelaren Kristoffer Olsson är inte längre kvar i respirator. Det meddelar hans klubb FC Midtjylland i ett uttalande.

Det sa kungen när Frida Karlsson bjöd på champagne

Det svenska landslaget i längdskidor kammade hem nationscupen. I och med säsongens sista världscuplopp i Falun fick de höja pokalen mot skyn och fira med champagne. En som var på plats var kung Carl XVI Gustaf, som fick ett erbjudande av Frida Karlsson han vänligt tackade nej till.

Hårda kängan mot Björn Borgs fru: "Åh, herregud. Hjälp"

Björn Borg är av många ansedd som Sveriges främsta idrottare genom tiderna, och en av världens bästa tennisspelare någonsin. Nu har tennisikonen tagit ett nytt steg i karriären och lanserar sina memoarer, vilket får David Lagercrantz att se rött.

Barcelona fortsätter hålla nollan

Almeria äntligen vinnare igen

Almeria har haft det tufft i La Liga i fotboll den här säsongen, men borta mot Las Palmas kom första segern, efter 29 spelade matcher. Almeria vann med 1-0 (1-0).

Tungt för Inter – Napoli bröt fina vinstsviten

Inter har haft en stark period i Serie A i fotboll och inför matchen hemma mot Napoli hade laget tagit tio raka segrar. På söndagen tog det stopp och matchen på Giuseppe Meazza slutade 1-1 (1-0). Det var första poängtappet sedan den 29 december för Inter.

Galna nakenchocken i Mästarnas mästare 2024: ”Inga problem”

Efterlängtad seger för Umeå – bröt förlustsviten mot Köping Stars

Det har varit en tung period med sju förluster i rad för Umeå i Svenska Basketligan herr. Men borta mot Köping Stars bröts den tuffa sviten. Det blev 85-86 (22-23, 19-29, 26-21, 18-13) i matchen i Köpings Bad & Sport.

Hårda kängan mot Björn Borgs fru: "Åh, herregud. Hjälp"

Björn Borg är av många ansedd som Sveriges främsta idrottare genom tiderna, och en av världens bästa tennisspelare någonsin. Nu har tennisikonen tagit ett nytt steg i karriären och lanserar sina memoarer, vilket får David Lagercrantz att se rött.

Seger på straffar för Örebro Hockey borta mot Linköping

Daniel Zaar matchhjälte för Rögle

Rögle vann mot Modo Hockey i SHL på hemmaplan med 1–0. Matchens enda mål stod Daniel Zaar för först i förlängningen.

Noah Hasa het när Frölunda vann

Knapp seger för Malmö mot HV 71

Hemmalaget Malmö vann matchen mot HV 71 i SHL. Resultatet i tisdagens match i Malmö Arena blev 4-3 (0-0, 2-1, 2-2).

Linn Svahn vinner sprintcupen

Linn Svahn är i semifinal i världscupsprinten i Drammen.

Här är frågan som Linn Svahn vägrar svara på

Skidstjärnan Linn Svahn har chansen att kamma hem sprintcupen under tisdagen. Dessutom har hon fortfarande vittring på den totala världscupen, där hon just nu huserar på en andraplats. Det finns dock en fråga hon inte vill svara på inför de sista loppen på säsongen.

Frida Karlssons hårda kritik: "Ingenting jag står bakom"

De svenska längdskidåkarna Frida Karlsson och Ebba Andersson har uttalat sig om den ryska skidåkaren Veronica Stepanovas stöd för Rysslands president. De svenska stjärnorna tar nu starkt avstånd från både Rysslands agerande de senaste åren och Stepanovas uttalande.

Edvin Anger och Emma Axelssons nya steg i relationen: "Kunde sluta med halshuggning"

Sprintstjärnan Edvin Anger lämnar trygga Hedemora. Nu bär flyttlasset av till Östersund, där 21-åringen blir sambo med flickvännen Emma Axelsson.