Mest lästa

Chad Kroeger och Avril Lavigne förlovade - hånas på Twitter

Teddybears avslutar Popaganda mäktigt

När Teddybears uppträder är festen garanterad. Popaganda är minst sagt inget undantag. Det röjs både hit och dit och Popaganda kunde inte fått en värdigare avslutning.

Vulkano på Lilla

Vulkano inleder den andra och sista dagen av Popaganda 2012. Spana in bilderna från deras spelning på Lilla scenen.

Damien Rice skapar
fin stämning

Solens värme och sken uppenbarar sig på ett magisk sätt när Damien Rice börjar spela på Popagandas största scen denna afton. Hans akustiska gitarr klingar perfekt. Han sjunger Halleluja. Folk kramas ikapp. Allt är som en klyscha och frågan är om alla köper det?

Fantastiskt, Dungen!

Dungen förtjänar en mycket större publik än den som samlas framför Stora scen på Popaganda. För det är sannerligen en bra spelning de gör.

Alltid - Thåström

Thåström är som att äta plankstek på krogen. Du vet vad du får. Och det är lika förbannat gott varje gång.

Alltid - Thåström

Chad Kroeger och Avril Lavigne förlovade - hånas på Twitter

Som en blixt från klar himmel gick Nickelback-sångaren Chad Kroeger och sångerskan Avril Lavigne och förlovade sig under gårdagen. Något som lett till hån mot paret på Twitter.

Iamamiwhoami och Urban Cone till Popaganda

Med exakt en vecka kvar till årets Popagandafestival släpper festivalen nu tre nya akter. Iamamiwhoami, Urban Cone och Korallreven är klara för festen vid Eriksdalsbadet.

Florence + The Machine avslutar inte med flaggan i topp

Festival24 på plats i Göteborg

Äntligen är Festival24 up and running på Way out west. Vi har slagit oss ned vid Marklandsgatans spårvagnsstation.

Liam Gallaghers 15 bästa citat

Liam Gallagher är en tyckare av rang. Få människor i underhållningsbranschen har lyckats undgå att få en känga av den tidigare Oasis-sångaren. Här ger vi er hans 15 bästa citat.

Artisternas värsta hån mot varandra

Amanda Mair: "Det är viktigt att hålla fötterna på jorden"

För tre år sedan spelade Amanda Mair in tre covers med musikern Tom Steffensen. Efter att hon spelade upp låtarna för skivbolaget Labrador signades Amanda i augusti 2010. Tiden som följt har varit rolig men framför allt tuff eftersom hon ännu inte tagit studenten. Men Amanda har lyckats hålla fötterna på jorden.

Amanda Mair lyser ikapp med solen

Det är förmodligen sommarens hetaste dag när Amanda Mair kliver på Emmabodas största scen. En kontrast mot hennes festivaldebut på Peace & Love där hon gav en intim spelning inomhus.

Sju spelningar du önskar att du såg

Tre spelningar du
inte får missa på Emmabodafestivalen

Emmabodafestivalen är precis runt hörnet. Festival24 är som vanligt peppade som få inför årets upplaga. Vi listar här nedan tre spelningar du absolut inte får missa.