Bianca Ingrossos uttalande hintar åt ett särskilt håll...
Bianca Ingrossos uttalande hintar åt ett särskilt håll... - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrossos kryptiska hint om barn: "Min egna lilla familj"

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen står stadigt som aldrig förr. Nuförtiden pratas det alltmer om barn och familj för paret, och Biancas senaste inlägg på Instagram frångår inte direkt det mönstret...


Efter flera år av bråk och drama verkar Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen stå starkare än någonsin. Nyligen investerade paret sannerligen i sin framtid när de köpte en stor lyxig lägenhet tillsammans.

I den nya säsongen av “Wahlgrens värld” framgår det att Biancas och Phillipes kärlekslycka har fått familjen Wahlgren-Ingrosso att känna ett ordentligt bebissug. När Pernilla Wahlgren möts av Bianca bärandes Melina Criborns och Jacob “Nause” Criborns bebis uttrycker hon en stark längtan efter barnbarn, som verkar ha hållit i sig sedan dess. Även i podcasten “Wahlgren & Wistam” har Pernilla gett uttryck för sin längtan att få bli mormor eller farmor. 

Foto: Discovery+

Även Bianca Ingrosso själv har alltmer börjat hinta om att hon är sugen på att skaffa barn.

Bianca Ingrossos tankar om barn från vinterparadiset: “Längtar efter dagarna då…”

Just nu befinner sig Bianca Ingrosso på resande fot utan pojkvännen Phillipe Cohen. Tillsammans med Lovisa Worge, Lucas Armando Feola och ett flertal influensers semestrar Bianca på skidorten och lägger upp många vackra bilder från vinterlandskap och lyxrestauranger. 

Men hennes senaste inlägg på Instagram fokuserar inte bara på resan med vännerna, utan sänder en tanke till framtiden med Phillipe. 

“Longing for the days when I will take my own little family on adventure trips” skriver Bianca.

Trots att influensern verkar njuta till fullo av sin fartfyllda semester med kompisarna och branschkollegorna förefaller det som att hon kan vara redo att ge upp det för att bilda familj. Hur långt in i framtiden som det blir barn för Bianca och Phillipe återstår att se, men barndrömmarna finns sannerligen redan där.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?