Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Peaches toplesschock på stranden

Nöje | 15/02/2009 12:10

"Det är mitt nya beroende."

En sydamerikansk stad. Trötta turister ligger på stranden. Då uppenbarar sig en vattennymf. Peaches Geldof plaskade i vattnet. I bar överkropp.

– Peaches skuttade omkring uppenbart medveten om att folk tittade. Och det var mycket att se. Folk chockades av alla hennes tatueringar. Man ser henne ofta i tidningarna men inte kunde man ana vad som fanns under, berättar ett ögonvittne för News of the World.

Det blev något av en chock då Peaches visade sig ha hela tjugo tatueringar. Över hela lekamen slingrade sig klätterväxter och symboler som hjärtan och en enhörning.

Det är tatueraren Dan Gold från Skunx Tattos som stått för Peaches kropp bemyckningar.

– Duvorna ovanför höften är en kärlekssymbol. Det är en modern design och unga kvinnor gillar den typen av symboler. Spelkortet är en tursymbol.

– Spader ess betyder att man är en outsider. Det var luffarna i Amerika som började med det. Motorheads sång Ace of Spades bidraget med, berättar Dan Gold för News of the World.

Efter det 186 dagar långa äktenskapet med Max Drummey verkar den nyskiljda Peaches mer frisläppt än någonsin. Kan den erotiska havsgudinnan Peitho förtrollat Peaches?

Skrivet av: