Peaches modetidning lockade inga kändisar

Efter det sedvanliga kanonfestandet höll sig redaktören inne denna helg.


I dessa modebloggstider finns det inget finare än att ha ett eget magasin. Rocky har ett i Sverige och på kontinenten är det fint att trycka sina egna tidningar. Även Peaches Geldof är vid sidan av partandet redaktör på Disappear Here som kommer ut fyra gånger per år.

Tidningen behandlar mode och nöjen och allt det där som kallas "ungdomskultur", men även ung litteratur lyfts fram. Den har funnits i ett år så den måste anses som lyckad med tanke på den ringa erfarenheten hos redaktionen.

Nu i helgen var det smygis för det nya numret i Soho i London. Där förkunnandes det att lillasyster Pixie blir ny redaktör. På smygisar brukar tidningsfolket äntligen få festa efter den hårda arbetsveckan inför tryckning, men det är även ett bra tillfälle att mingla med läsarna

Men den annars så festglada Peaches ville inte umgås med fotfolket. Hon satt enligt Daily Mirror själv i ett hörn i 40 minuter innan hon gick ensam. Kanske är hon blyg - ty ingen av de kända vännerna var där och därför hälsade Peaches inte heller på någon. Eller så lockades det bara inte med tillräckligt många drinkbiljetter.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!