Amy Winehouse: "Kärleken är min drog"

- 11/01/2009, 09:23 -

Skandalsångerskan Amy Winhehouse byter droger mot kärleksrus under en romantisk semester med rugbyhunken Josh Bowman i Karibien.

Soulprinsessan Amy Winehouse dumpar både drogerna och sin äkta make Blake Fielder-Civil. Den skandalomsusade sångerskan skuttar nu runt på stranden, rosig om kinderna hand i hand, med sin nya kärlek Josh Bowman i Karibien.

– Jag har slutat med drogerna, för alltid! Kärleken är den enda drogen för mig, försäkrar en lycklig Winehouse på väg mot ett hälsosammare liv, till News of the World.

Trots överhängande dödsdomar från höger och vänster, visar Amy att hon fortfarande är att räkna med. Den 25-åriga sångerskan gör en helomvändning och räddar livet på sig själv.

– Jag såg en bild på mig själv i tidningen innan jag kom hit, det var skrämmande. Jag tänkte: 'Tjejen, du måste skärpa dig annars kommer du vara död inom kort', berättar stjärnan.

Det nykära paret har tillbringat sin kärlekssemester i Karibien sedan nyår och Amy bryter med sitt gamla liv och kåkfararen Blake Fielder-Civil.

– Blake var urusel i sängen. Hela vårt äktenskap byggde på droger. Jag har sluppit ut ur helvetet. Jag är är kär igen och jag behöver inga droger, bekänner sångerskan.

Den 21-årige rugbyspelaren Josh Bowman ger Amy det som den bleka strulputten Blake inte gjorde. Stjärnan byter drogerna hon proppat i sin nu 25-åriga kropp mot kärlek.

– Vi har just haft sex, syns det? säger en sprudlande Winehouse.

Nu vill sångerskan fokusera på sin karriär och hålla tankarna borta från drogerna. Med lite hjälp av kärleken kanske hon lyckas.

Se Amys kärlekssemester:

Tiden med Blake är över:

Skrivet av: