Winehouse tafsar på personalen

- 09/01/2009, 12:41 -

Lugnet före stormen på semesterön slutade med en stor vattenattack.

Amy Winehouse klarade inte av lugnet på den karibiska ön St Lucia. Nu har skandalstjärnan spårat ur igen – till den grad att hotellet tröttnat på henne.

– Hon går runt i samma smutsiga bikiniunderdel varenda dag och hennes bröst syns, sen blir hon full och tafsar på manlig personal. Hon är knappast vår populäraste gäst, säger en källa från hotellet till The Sun.

Även personalen är trötta på bråkstaken.

– Vissa har börjat sjunga viskande på egna versioner av Rehab när hon är omkring. Men det har ändrat refrängen till "Just go, go, go", säger en i personalen.

Till slut gick Amy Winehouse över gränsen och attackerade en turist som var gäst på hotellet. Vad hon gjorde? Kastade ett glas vatten över stackaren.

– Alla vill att Amy försvinner. Hennes attack mot en gäst var det sista droppen.

Men värst av allt var att Amy Winehouse till en början vägrade att be om ursäkt till sitt offer. Då hotellchefen medlade tog Winehouse tillbaka sin envishet och sa förlåt. Framförallt för att slippa ett samtal till polisen.

– Amy missförstod en konversation och trodde att det var en skymf mot henne. Det har nu uträtts, säger hennes talesman, skriver The Sun.

Det här är inte första gången Winehouse ställer till det på semesterön. Hotellchefen, personalen och gästerna vill bli av med henne. Den enda som är glad är alla tabloider som kan skriva om skandalerna. Nu verkar det som att Amy kommer stanna ännu en vecka. Och hon betalar bra för sig.

Skrivet av: