Winehouse vägrar skilja sig

- 18/01/2009, 09:14 -

Amy Winehouse löper amok på semesterhotell och sätter gäster i skräck.

Skandalsångerskan Amy Winehouse löper amok på semesterhotellet. Hon har setts terrorisera gäster vid det exklusiva hotellet Le Sport, på ön St Lucia i Västindien, genom att stjäla drinkar, slåss och tjata till sig sex hos både män och kvinnor. I natt sprang hon runt i sin bikini, som vanligt, och skapade uppståndelse i anläggningens restaurang.

Det har gått så långt att hon har portats till en privat villa på ön. Efter att hon ramlat och slagit sig i en buske på sin fylletur öppnade hon sig om kärleken till sin make. Men hon har valt att tygla fängslade Blake Fielder-Civil. Han tycks vara fastbunden för evigt oavsett om han kommer ut från fängelset, där han för tillfället avtjänar ett straff för bland annat misshandel.

Winehouse ger nu maken ett tydligt besked: hans liv som en framtida singel är en ickefråga.

– Jag älskar Blake. Jag kommer inte att låta honom skilja sig från mig, säger hon till The Sun.

Uttalandet bottnar tydligen inte i ett infall. Sångerskan, som trånar efter e-tabletterna, säger att hon har gett upp droger och ville hellre lägga ordet "rehab" i Alfapetspelet med reportern. Hon blev dock inte imponerad över att se orden "wino" och "wine" på brädet.

– Jag försöker att komma på något klyftigare. Nej, jag saknar de rätta bokstäverna för "rehab", säger Winehouse.

Fielder-Civil hade dubier i cellen och gav advokaten i uppdrag att ansöka om skilsmässa från Winehouse. Men där blir det stopp. Hon kommer att kämpa för honom.

– Blake är en manlig version av mig. Vi är perfekta för varandra. Jag vill inte åka hem till England, jag vill vänta på Blake här, säger hon till The Sun.

Ryktena om att hon åtrår andra män, avfärdar hon. Bland annat har hon setts festandes med rugbyspelaren och skådespelaren Josh Bowman.

– Josh var underbar, men det var en semestergrej. Jag har min Blake. Makens familj hoppas dock att skilsmässan går igenom, säger hon.

Skrivet av: