Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Schulman: Hon är älskvärd

Nöje | 18/02/2009 11:41

Vem är tjejen som fångar Schulmans intresse?

Nyheter24:s bloggtävling fortsätter. Leder gör Vimmelmamman med tjugotre procent, tätt följd av bloggen Niotillfem. På tredje plats hittar vi Hanna Fridén med tretton procent. Hanna Fridén själv är övertygad om att Kenza kommer att vinna tävlingen.

– En länk, en, sedan bara SCHWOOM! Så kör det. Så har hon allt. Tro mig, sa Hanna till Nyheter24 när tävlingen om ett presentkort för 15 000 kronor på Nathalie Schuterman drog igång.

Men superbloggaren Alexander Schulman tror på Hanna Fridén. Han talar i, Alex-mått mätt, sig varm om bloggkollegan.

– Arty-farty-fashion-blogg. Mycket svart smink och kläder som är så konstiga att man inte ens ser till dem på de mest livsfrånvända catwalksen i Paris. Men bakom allt det där ängsliga tramset finns en tjej som är älskansvärd och intelligent. Hanna Fridén är riktigt rolig, säger Alex.

Lite andra tongångar från Alex än tidigare i veckan alltså –då fick både Kenza, Natacha Peyre och Linda Rosing varsin knäpp på näsan.

Skrivet av: