Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Lutar åt att hon är dum i huvudet"

Nöje | 12/02/2009 22:04

Premiär i dag: Alexander Schulman bedömer de nominerade i Nyheter24:s stora bloggtävling. Först ut är Linda Rosing.

Linda Rosings blogg på Kanal 5 är en av landets största. Men det går mindre bra för dokusåpabejben i Nyheter24:s stora bloggtävling. Knappt en vecka har passerat, och Linda ligger under torsdagskvällen bara på futtiga en procent.

Sveriges på alla sätt och vis hetaste bloggare Alexander Schulman kan sitta inne med svaret till varför det inte går särskilt bra för blondinen. Linda är nämligen först ut när Alexander Schulman bedömer de nominerade bloggerskorna i tävlingen.

– Det är upplyftande att se hennes flitiga användande av ordföljden “HA HA HA HA”. Rosings tycks bekymmerslöst skratta åt allt i livet. Också allvarliga saker. Och triviala. Hennes redogörelse för den lunch hon åt i dag åtföljs av ett HA HA HA. Det är bisarrt och spännande. Man undrar om hon är avant garde eller dum i huvudet. Det lutar möjligen åt det senare, säger Alex Schulman till Nyheter24.se.

I morgon på Nyheter24: Läs exklusivt på Nyheter24.se vad Alexander Schulman tycker om Natacha Peyre.

Skrivet av: