Stockholm

Bloggtävlingens vinnare shoppade loss

Hur spenderar man 30 000 på Natalie Schuterman?


Läs mer

Nyheter24:s bloggtävling är avgjord. En lycklig bloggare och en läsare vann presentkort på Natalie Schuterman för 15 000 kronor vardera. På torsdagsförmiddagen mötte Nyheter24 upp vinnarna, Vimmelmamman (Charlotte Gray) och Petronella Jakobsson, och promenerade till Natalie Schutermans butik på Birger Jarlsgatan 5 i Stockholm.

Här vimlades det runt bland kläder, väskor och skor. Det provades och valdes med omsorg. Men det var inte så lätt. Både Charlotte Gray och Petronella Jakobsson testade, tvekade, och hade svårt att bestämma sig. Det är inte varje dag du konfronteras med valet mellan ett par skor för 8 000 eller en t-shirt för 5 000 kronor.

Men även praktiska problem uppstod. När Charlotte Gray tittade närmare på en indigofärgad kavaj sa hon lite tyst:

– Den här skulle man aldrig kunna gå till dagis och hämta barnen med. Då skulle den bli indränkt i banansnor.

Charlotte provade en vårrock med guldknappar som Petronella tidigare provat.

– Jag gillade den, men axlarna var alldeles för stora. Värsta axelvaddarna, säger Petronella som till slut hittar ett par skor som hon fastnar för men hon har då fortfarande några tusenlappar kvar att spendera.

–Nu har jag hittat skorna jag behöver men vet inte vad jag ska köpa mer, kanske kan finna något fint till min pojkvän, och hittar senare en fin ljusgrå kofta.

– De här eller de här? säger Charlotte och går med ena foten i ett par svarta skinnklackar och ett par träsnidade högaklackar.

– Oj, vad fina skor. Fast köper jag de här måste jag lägga till tusen, säger Charlotte.

– Ta barnbidraget, skojar en kund.

Till slut föll valet på ett par fina skor från Miu Miu och en kavaj. Petronella köpte ett par högklackade skor och en kofta till sin pojkvän.

Shopping bland lyxmärken:

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.