Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Schulman: Vem i helvete bryr sig?

- 19/02/2009, 14:48 -

Alexander Schulman har vässat pennan eller kanske är det sågen.

Nyheter24:s bloggtävling är i full gång och det är onekligen de mindre bloggarna som vunnit mark. Vimmelmamman och Niotillfem storleder med över 20 procent vardera. Medan Linda Rosing och Kenza ligger på en respektive sex procent. Dock verkar skogalna Michaela Forni inte ha en chans trots sin fjärdeplats. Åtminstone om man ska tro bloggaren Alex Schulman.

– Hennes senaste inlägg: en bild på henne skuren från pannan och ner. Hon putar med munnen, har på sig konstiga kläder och dricker någon chokladdryck. En kort text: “Jag älskar chokladmjölk.” Jag känner bara en sak: Vem i helvete bryr sig?

Det är alltså idel hårda ord från Alex Schulman. Efter rosningen av Hanna Fridén på Nyheter24 i går verkar årets goda gärning vara över.

Och Flest skor vinner - Michaela Forni är inte den enda som fått smaka Schulmans piska. Även Kenza, Linda Rosing och Natacha Peyre har fått sig en känga. Men som bekant är det i slutändan ni läsare som avgör vem som ska vinna Nyheter24:s stora bloggtävling.

Skrivet av: