Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Agnes låt var Perrellis från början

- 02/03/2009, 09:21 -

Charlotte Perrelli ratade Agnes vinnarlåt redan förra året.

Agnes gick direkt till final i lördagens melodifestival med låten Love Love Love.

Nu avslöjar Charlotte Perrelli att låten egentligen skrevs för henne och att hon sjöng in den redan till förra årets tävling.

I ett inlägg på sin privata blogg skriver Perrelli:

"Vill ni veta en hemlis.. Förra året när jag blev erbjuden att vara med i Melodifestivalen fick jag höra "Hero", den gick jag helt igång på o det va den som fick mig att bestämma att jag skulle ge mig in i matchen igen. När det va mer el mindre klart att jag skulle göra den fick jag ett förslag till som ev joker. Anders Hansson skrev en låt till mig som jag diggade stenhårt, jag sjöng in den och då gick den under arbetsnamnet "Wait". Tillslut valde jag att göra den låt som faktiskt hade fått in mig på dessa tankar, nämligen Hero. Ikväll va låten med, med Agnes!! "

Men Charlotte Perrelli är inte avundsjuk på sin unga arvgtagerska. Åtminstone inte vad hon visar i bloggen.

"Blev såå glad, älskar den o hon gjorde den fantastiskt bra. Raka vägen till Globen. Det va både hon o låten värd! Stort Grattis till både dig Agnes och Anders. (Tyckte väl jag kände igen både låten, catwalken och slutposen, fniss...). "

Kanske var det rätt av Perrelli att välja Hero. Det återstår att se till finalen i Globen 14 mars.

Skrivet av: