Kristina Petrushina, även kallad "Keyyo", är en av deltagarna i Let's Dance. Men hur mycket pengar tjänar egentligen stjärnskottet?
Kristina Petrushina, även kallad "Keyyo", är en av deltagarna i Let's Dance. Men hur mycket pengar tjänar egentligen stjärnskottet? - Foto: Foto: Jonas Ekströmer/TT

Så mycket pengar tjänar Kristina "Keyyo" Petrushina

Under hösten var stjärnskottet Kristina "Keyyo" Petrushina en av de tävlande i Let's Dance 2021. Men det var långt ifrån första gången hon syntes i tv-rutan – och det märks på bankkontot!


Kristina "Keyyo" Petrushina, 24, var en av deltagarna i årets upplaga av Let's Dance. Det unga stjärnskottets ansikte kanske känns bekant? Ja, det beror nog på att hon synts i en hel rad tv-program genom åren – däribland Bäst i test, Talang och hennes alldeles egna SVT-serie Keyyo med Rheborg i Ryssland. 

Men hur går det på pengafronten då? Vi kan säga såhär: 24-åringens hårda arbete har verkligen lönat sig och hon tycks ha en privatekonomi som många av hennes jämnåriga bara kan drömma om!

En årslön på nära en halv miljon kronor

Kristina Petrushina som efter sin framgångstid på Youtube går under smeknamnet "Keyyo". Foto: Jonas Ekströmer/TT

Bara under 2019 drog Kristina in en årsinkomst som landade närmare en halv miljon kronor. Mer specifikt var det 484 400 kronor som trillade in på kontot! Det gav henne en månadslön på omkring 40 400 kronor. Inte illa alls för någon som inte ens fyllt 25 än, eller hur?

Den jämnåriga influencern Alice Stenlöf, som dansade med Kristinas nuvarande danspartner Hugo Gutsfasson, tjänade dock snäppet mer under 2019! Läs mer om vad Alice årslön här

Eget bolag – med miljonomsättning

Kristina när hon programledde Barncancergalan tidigare i år. Foto: Christine Olsson/TT

För Kristinas bolag "Kristina Petrushina AB" går det inte heller dåligt! Under 2020 hade bolaget, som har tillgångar på 1 808 000 kronor, en omsättning på otroliga 1 428 000 kronor och vinsten landade på 437 000 kronor. Imponerande!

Läs mer:

Så mycket pengar tjänar Petra Mede

Så mycket pengar tjänar Antonija Mandir

Så mycket pengar tjänar Benjamin Ingrosso

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Väskförbud stoppar konserter med picknick

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.