Måns Zelmerlöv hoppar av "Grillad"

- 23/03/2009, 09:26 -

Sångaren vill inte heller bli grillad, eller kanske vågar han inte.

Först var E-type och Carl Jan Granqvist. Snart följde komikerduon Claes Malmberg och Lennie Norman efter och hoppade av SVT:s storsatsning Grillad. Nu är det dags för Måns Zelmerlöv. Han tackar nej till att bli grillad.

– Det var ett annat program när vi tackade ja. Då var Lennie Norman och Claes Malmberg med... Det är inte är samma program bara, det är inga konstigheter med det här, säger Måns pressagent Helene Wigren enligt Aftonbladet.

Huvudproblemet verkar alltså vara att varken Claes Malmberg eller Lennie Norman längre är med i programmet. Projektledaren för Grillad, Pär Nordahl, är dock inte oroad av ännu ett kändisavhopp.

–Jag har inte fått det bekräftat ännu och har inte talat med redaktionen. Jag tror helt enkelt att roast är ett programformat man ska känna till. Man ska veta vad man ger sig in på. Om folk inte kollat upp det innan är det inte så konstigt att de senare hoppar av.

Ni har fått en del kritik, kommer ni att förändra formatet på något sätt?

– Nej, vi kör på. Det där är så väldigt subjektivt hur folk uppfattar programmet. Så vi gör det som vi tror funkar bäst, säger Pär Nordahl till Nyheter24.

Även om tittarsiffrorna hållit sig på en stadig nivå ser det inte så lovande ut för SVT i humorkriget. Där Kanal 5 bland annat slagit till hårt med Ballar av Stål. Vem vinner? Det är det tittarna som avgör.

Skrivet av: