Söndag 20 Jun
Stockholm

Här är kändisarna i SVT:s nya humorsatsning

Sanna Bråding, Gudrun Schyman, E-type, Alex Schulman och Claes Malmberg några av namnen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rostning eller roast som det kallas på engelska. Det är precis vad det låter som. En riktig skrattfest på kändisars bekostnad. Hemma i USA är det ett riktigt framgångskoncept. Ett koncept som nu importerats till Sverige i SVT:s Grillad. Och källor till Nyheter24 bekräftar att Sanna Bråding, Gudrun Schyman och E-type är några av kändisarna som ska brännas krispiga.

Konkurrensen är som bekant stenhård, som Nyheter24 skrivit om tidigare. Både Kanal 5 och TV3 satsar på humor i år. Men med tunga kändisnamn verkar Thomas Järvhedens Grillad få en riktig drömstart.

– Det kan väl vara kul. Jag tänkte "Vad är det här?" i början och kände liksom orka. Men man måste ju bjuda på sig själv, säger Sanna Bråding till Nyheter24.

Vad tror du att de kommer att skämta om?

– Jag vet inte... mycket grejer från hela mitt liv. Jag har ju en femton år lång karriär bakom mig så de kommer nog ta lite blandat. Och det är väl skönt att de inte bara kommer att belysa det sista året som varit.

Finns det några gränser för vad de får skämta om?

– Jag tror inte det. Jag kan ta ganska mycket men de känner nog själva om de trampar fel.

Du figurerar väldigt mycket i media just nu, är du tillbaka?

– Än så länge är jag inte tillbaka jobbmässigt. Jag släpptes i fredags så det här är min första vardag. Men jag känner att det här ska lösa sig och jag känner mig redo. Jag vill komma tillbaka, säger Sanna Bråding till Nyheter24.

Nyheter24 har som första medie fått tillgång till hela listan på komikerna som kommer att Grilla kändisar under säsongen:

Måns Möller, Alexander Schulman, Peter Wahlbeck, Robin Paulsson, Kristoffer Appelquist, Mårten Andersson, Claudia Galli, Claes Malmberg, Måns Nilsson, Anders Johansson, Anna Blomberg, Lennie Norman, Tobias Persson, Adde Malmberg, Aron Flam, Anna Granath.

Grillad sänds i SVT1 med start den 13:e mars.

En roast av Gene Simmons:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela