Lördag 16 Okt
Stockholm

Järvheden dissar Zelmerlövs avhopp

Måns Zelmerlöv hoppade av Grillad. Nu attackeras han av Thomas Järvheden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Måns Zelmerlöv ansluter sig till skaran av svenska kändisar som hoppar av SVT:s Grillad. Om de nu inte vågar bli grillade eller bara inte har lust att vara med, är upp till var och en att avgöra. Men hoppar du av programmet får du i alla fall vara beredd på att bli dissad av programledaren Thomas Järvheden. Nu hår han nämligen till attack mot flickidolen Måns Zelmerlöv.

– Folk har blivit skraja. Och har man så mycket man vill grilla Måns med? Det finns tacksammare gäster, säger Thomas Järveheden till Aftonbladet.

Möjligtvis är det en gnutta bitterhet som döljer sig i uttalandet. Även om SVT i skrivande stund inte kunnat bekräfta Måns avhopp skulle han inte vara den förste. E-type har också fegat ur. Likaså Carl Jan Granqvist. Claes Malmberg och Lennie Norman. Om Sverige är redo för den här typen av humor är inget som oroar Järvheden. Inte heller Måns Zelmerlövs avhopp.

– När de sen sett ett avsnitt så blir de rädda. Måns svar till er är lika klent som Claes Malmbergs förklaring. De har inte fattat vad en ”roast” är, det är inte alla som har den självdistansen att de kan sitta där heller, säger Järvheden enligt Aftonbladet.

Hittills verkar det vara det tjejerna i programmet som står pall. Sanna Bråding har redan grillats - hårt. Och nästa på tur är självaste Gudrun Schyman.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela