Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindsay: Jag är inte farlig

Nöje | 27/04/2009 07:28

Skandalskådisen tycker inte att hon behöver något besöksförbud.

Lindsay Lohan festar hårdare än någonsin efter uppbrottet med Samantha Ronson. Skandaldrottningen verkar skapa kalabalik vart hon än går och efter uppbrottet med Samantha portades Lohan från Ronsons ägor.

Själv förstår hon inte alls varför exflickvännen ansökt om besöksförbud och menar att hon inte är farlig eller destruktiv på något sätt.

– Jag hade ingen aning om vad som hände. Jag hade inte sett henne på typ, en vecka. Hon bara försvann, säger hon, enligt Female First.

Familjen Ronson ska nämligen ha ringt polisen för att hålla skådespelerskan borta. Under en teveintervju med Ellen DeGeneres insisterade Lindsay att hon aldrig gjort något för att förtjäna att bli portad. Det var i synnerhet Samanthas syster Charlotte som kände sig hotad av Lohan.

– Jag fattade ingenting. Det kom från ingenstans. Jag har alltid stöttat Charlotte och aldrig gjort något mot henne som kan få mig att verka farlig, tillägger skådespelerskan.

Lindsay säger att uppbrottet var för allas bästa och att hon nu är redo att ta tag i sitt nya liv. Hon förnekade också att hon skulle varit otrogen mot Samantha.

Se hela intervjun med Lindsay här:

Skrivet av: