Lindsays parningsdans för DiCaprio

- 20/04/2009, 11:51 -

Nu jagar Lohan män igen - och riktar in sig på självaste Leonardo.

Lindsay Lohan verkar ha fått sin beskärda del av kvinnor och är nu ute på jakt efter manlig kärlek igen.

Hollywoodstjärnan har efter uppbrottet med lesbiska flickvännen Samantha Ronson setts flörtandes med en rad olika män, men har nu riktat in fokus på ingen mindre än Leonardo DiCaprio.

Efter att ha värmt upp med ett avspänt samtal la Lindsay in en högre växel och började dansa för Leo.

Titanicstjärnan har tidigare dejtat supermodeller som Helena Christensen och Gisele Bündchen och har på sistone setts ihop med israeliska modellen Bar Refaeli.

Det var i förra veckan som Lindsay träffade Leo på en trendig nattklubb i Hollywood.

– Direkt när Lindsay fick syn på Leo var hon som ett bi som sögs till honung, säger en källa till The Sun och fortsätter:

– Hon var ute efter storfångsten och när hon hittade honom i ett mörkt hörn av klubben gick hon rätt fram till honom. Hon såg snabbt till att avsluta hans samtal så att hon fick honom helt för sig själv.

Ögonvittnen menar att Lindsay är ute efter män med de tjockaste plånböckerna eftersom hennes karriär går spikrakt neråt, till skillnad från DiCaprios.

– Paret såg ut att ha det mysigt under deras konversation. Hon satte definitivt igång hans fantasi, säger källan.

Under nattens gång flödade drinkarna och stämningen mellan Lindsay och Leo blev hetare och hetare när hon gick ut på dansgolvet för att visa upp sina talanger för honom.

– Det var lite chockerande när hon började dansa mitt framför honom, men han såg ut att gilla det, säger ett ögonvittne till The Sun.

Hur natten slutade för paret förtäljer inte historien.

Skrivet av: