Efter uppbrottet från Phillipe – här umgås Bianca Ingrosso med gamla ligget

Bianca Ingrosso är single and ready to find a new pringle. I skrivande stund befinner hon sig på Way Out West och där har hon sprungit in i en gammal flamma...


Det är få som missat att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut igen. 

I både Youtubevideos och poddar har Bianca flera gånger berättat att profilerna gjort slut omkring sju-åtta gånger och att det oftast sker en gång per år. 

Bianca och Phillipe har gjort slut. Bildkälla: Stella Pictures

Men denna gång tycks det vara allvar. 

Under Phillipes öppning av sin nya restaurang POSTO var det ingen i Wahlgren/Ingrosso-familjen som publicerade någonting om det hela på sina sociala medier. Bianca har även avföljt Phillipes alla restauranger på Instagram. 

Bibz bjöd nyligen med sina nära och kära på en resa till Palma där gänget bodde i en lyxig villa och spenderade dagarna på härliga restauranger, beach clubs och på en lyxig yacht. Men Phillipe – han lös med sin frånvaro.

Bianca Ingrosso syns med Oliver Strige i Göteborg

I helgen går Way Out West av stapeln i Göteborg och i år ser vi bland andra Yung Lean, The Tallest Man on Earth, First Aid Kit och Tame Impala

First Aid Kit. Bildkälla: Stella Pictures

Våra svenska influensers har nu vallfärdat till Göteborg för att svandyka in på VIP-området där det ska dansas, drickas och vloggas. 

Alice Stenlöf, Bianca Ingrosso och Emilio Araya gjorde dock ett mellanstop mitt i festivalandet då de träffade Oliver Strige som är en av Göteborgs hetaste innepinnar. Oliver har tidigare varit med i Paradise Hotel. 

Oliver Strige. Bildkälla: oliverstrige/Instagram

Och för att friska upp minnet för den glömske är det nämligen så att Bianca och Oliver har kuckilurat tidigare och under den senaste månaden har man sett Oliver kommentera flirtigt på Biancas bilder. 

Festgänget. Bildkälla: oliverstrige/Instagram

På bilderna syns gänget äta lunch och dricka shots – men någon som avstod shotsen – det var Bianca. 

– Inga shots för mig idag, sa hon i videon. 

Vi hoppas sällskapet får en trevlig upplevelse under sin WOW-helg. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lejonet fick lämna "Masked singer"

igår 21:54

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

igår 15:55
När Kerstin Stålhammar sökte till Hotell romantik sa hon att hon var 75 istället för 85. Nyheter24 har pratat med Kerstin, som avslöjar varför hon ljög för både produktionen och deltagarna.

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

igår 15:10
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

igår 14:55
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

igår 14:26
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

igår 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".