Bråding i "Du är vad du äter"

- 16/10/2008, 09:58 -

Bråding gör comeback i teverutan.

Sanna Bråding är medieprofilen som dömdes för knarkbrott i somras och som fick hoppa av alla sina uppdrag. Nu är hon på väg tillbaka i rampljuset –med teveprogrammet "Du är vad du äter". Där ska hälsogudinnan Anna Skipper hjälpa Sanna som tidigare lidit av anorexi att komma i form och börja äta.

Inspelningarna har pågått i nära tre veckor, och utvecklingen går att följa på Sannas blogg. Men än står inte allt rätt till för Bråding: "Jag känner mig tyvärr rätt ful o otränad, blir tyvärr ganka äcklad av att se mig i spegeln, trots att jag hatar att jag tänker så. Fuck it!"

– Det var med mat som mitt missbruk började. Det började som anorexia och sedan har det gått mellan mat, träning, alkohol och droger. Det har varit ett korsmissbruk och alltid fungerat som en typ av dämpning. Det svåra med maten är att man måste äta. Det andra kan man lägga av med helt, säger Sanna Bråding till Aftonbladet. ¨

I två månader ska Sanna coachas av programledaren Skipper.

Tidigare stjärnor som varit med i programmet är Sofia Wistam, som avslöjade att hon led av ett missbruk av brustabletterna Treo. Hon tog den tredubbla dosen av rekommenderat intag. Även bloggerskan Katrin Zytomierska är med i ett program i höst.

Skrivet av: