Paris Hilton dissad av prinsarna

- 16/10/2008, 16:07 -

Paris Hilton försökte imponera på de engelska prinsarna men ignorerades.

Skandalblondinen Paris Hilton älskar uppmärksamhet. Speciellt när den kommer från andra kändisar. Men när jetsettaren besökte London i går kväll fick hon sig en tankeställare. En riktigt snopen sådan. För Hilton fick se sig ignorerad trots sina bästa försök.

På inneklubben Whisky Mist i London var det party i går natt. Christina Aguilera var där. Likaså de engelska prinsarna Harry och William. Och så självklart Paris Hilton.

Under kvällen försökte den unga skandalpinglan att få lite kungligt ragg. Först ut var Harry som satt med några vänner.

– Det var ganska roligt att se. Harry ville uppenbarligen inte prata med henne men hon gjorde en sexig dans framför honom och han ställde sig till slut upp och skakade hennes hand. Sen så gick han bara iväg och Paris såg ganska irriterad ut, säger en källa till Daily Mail.

Men Paris är inte den som tappar hoppet på grund av ett misslyckande. Istället gick hon vidare till prins nummer två. William.

Han satt med en annan blondin och pratade när Paris kom in i bilden. Efter ett tag gick tjejen till Paris stora glädje. Men så gjorde också William. Så Paris Hilton fick snopet se sig kungligt dissad dubbelt upp.

Skrivet av: