Stockholm

Boyle förbjuds att uppträda på Oprah

Får övertag inför semifinalen.


Läs mer

Under uppträdandet på Britain´s Got Talent trollband den omtalade Susan Boyle publiken och domarna när hon sjöng I dreamed a dream. Sedan dess har hennes uppträdande blivit det mest klickade klippet på Youtube - någonsin.

Det har resulterat i att den 48-åriga Boyle gjort över 60 intervjuer och nu sätter hon kronan på verket genom att uppträda på Oprah Winfrey Show, skriver EOnline.

Men enligt The Daily Mirror kan Oprah se sig om efter en ny gäst då den brittiska sångfågeln förbjudits att uppträda på den världsberömda teveshowen. Simon Cowell och de andra producenterna i Britain's Got Talent har utfärdat ett sångförbud gentemot Boyle.

De vill inte att hon ska få ett övertag gentemot de andra deltagarna i talangtävlingen inför semifinalen. Om hon medverkar i Oprah kan det leda till att hon blir överexponerad redan innan semifinalen. Hon har redan fått mycket uppmärksamhet för sin plötsliga make-over.

– Jag är så trött på att höra om hur hon ser ut och allt det där. Susan ska inte bli en gimmick, säger Simon Cowell till The Telegraph.

Cowell tvivlar dessutom på att Boyle klarar att hantera den plötsliga kändisstatusen. Han ger henne därför ett tips inför semifinalen.

– Du måste skärpa dig kära du inför den stora semifinalen. Ta några dagars semester och kom tillbaka som den person du vill vara, inte den person som du tror att du bör vara, säger han till The Telegraph.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.