Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bale tackade nej till Terminator

Nöje | 01/06/2009 17:13

Tyckte att manuset var dåligt.

Inför den fjärde Terminator-filmen blev Christian Bale erbjuden huvudrollen - men tackade nej.

– Jag såg ingen mening med det. Och jag tyckte inte att manuset var bra, säger han i en intervju med Los Angeles Times.

Det som krävdes för att Bale skulle tacka ja var en flygresa. Trots sin flygrädsla satte sig regissören McG (Joseph McGinty Nichol) på ett plan och åkte från Los Angeles till Hongkong där Bale spelade in Batmanfilmen The Dark Knight.

– Han är rädd för att flyga, och att han gjorde en tolv timmar lång resa för ett halvtimmesmöte med mig var imponerande, säger Bale.

Han erkänner även att han har haft sina tvivel kring McG som regissör eftersom han endast är känd för att ha gjort filmerna om Charlie's änglar. Men Bale tyckte att han verkade vara en ärlig man som älskade Terminator-mytologin.

Bale blev konstigt nog extra övertygad att medverka i filmen på grund av att alla i hans närhet inte tyckte att han skulle tacka ja. De ansåg att han var alldeles för bra för att medverka i en Terminator-film. Men istället för att bli avtrubbad blev Bale extra intresserad och tackade ja.

Se intervjun med Christian Bale:

Terminator 4:

Skrivet av: