Ronaldos mamma: dumpa Paris

- 18/06/2009, 11:37 -

Kommer han att lyssna på mammans råd?

Kommer den hårdkokte fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo att lyssna på sin mamma, Dolores Aveiros, kärleksråd? Nämligen att han ska dumpa Paris Hilton. Hur var det nu igen?

Ronaldo vann Premiere League och är nu väldigt nära en övergång till Real Madrid. Han drog på semester till USA och träffade yrvädret Paris på en nattklubb i Los Angeles. Och det kunde ju bara sluta på ett sätt.

Ryktena om Paris och Ronaldos hångelfest spreds snabbt till alla tidningar. Romansen är något som inte uppskattas av Ronaldos mamma som desperat ber sin son att dumpa Paris. Så desperat att hon till och med försöker övertala Ronaldos före detta tjej, Nereida Gallardo, att ta Ronaldo tillbaka.

Ronaldo dumpade ju som bekant Nereida. Mamman blev då, enligt en vän till familjen, mycket upprörd över hur Ronaldo behandlade henne och tyckte väldigt synd om sin före detta svärdotter. Hon vill nu att paret ska bli tillsammans igen och att han ska glömma Paris.

Paris spelar just nu in en teveshow i Dubai och vänner till henne säger att hon och Ronaldo planerar ett långdistansförhållande, skriver Daily Star.

Skrivet av: