Ronaldos pinglor var groupies

- 20/06/2009, 11:39 -

Ronaldos lovetour Amerika runt har bara börjat. Det startade med hett hångel med fröken Paris Hilton på en nattklubb i Los Angeles, gick via några mörka skönheter i Las Vegas...

"Han har en fantastisk kropp"

För några dagar sedan tog Cristiano Ronaldo med sig hela tre tjejer upp på hotellrummet i Beverly Hills. Där blev det strippdans och hela baletten.

Den blonda och bystiga skönheten Allison Aimee, 26 och hennes vackra mörkhåriga väninna Suzanne Coppin, 32, var med under hela kvällen. Nu poserar de med glädje i bikinis på Venice Beach och berättar om den heta natten för tabloiden The Sun.

– Ronaldo vet hur och när man ska vara riktigt manlig...Han har en helt fantastisk kropp och han kände uppenbarligen detsamma för oss också, säger Suzanne.

– Han berättade för oss att han älskade att åka på semester i Amerika –för tjejerna är så mycket snyggare här, säger tjejerna kaxigt.

Ändå så drog både Allison och Suzanne från Ronaldos hotellrum vid 04.00 på morgonkvisten. Anledningen? Han låg och råhånglade i soffan med en TREDJE tjej!

"Jag och Robbie Williams hade riktigt rockstjärnesex!"

Särskilt Suzanne Coppin verkar svag för snubbar med lite stjärnglans kring sig. Det var bara för några år sedan som hon gjorde en kiss 'n' tell i riktig groupieanda – då var Robbie Williams och hans färdigheter i sängen som skulle basuneras ut.

– Det var riktigt rockstjärnesex. Vi gjorde det i varenda ställning som du kan tänka dig och vi låg kanske 10 gånger...På en kväll. Han var överst, jag var överst, sen tog han mig bakifrån. Robbie bar upp mig i sina armar som att jag var en fjäder och han tog mig medans mina ben var runt hans midja och han stod upp, berättade Suzanne år 2007 för News Of The World.

Skrivet av: