Megan Fox är sexigast i världen

Svenska Malin Åkerman på plats 68.


Den amerikanska tidningen FHM har listat världens sexigaste kvinnor. På första plats hamnade inte helt oväntat filmstjärnan Megan Fox som var och varannan dag utnämns till världens sexigaste kvinna.

Det är FHM:s läsare som har röstat fram Transformersstjärnan till första platsen. Igen. Hon hamnade nämligen på första plats även förra året.

I motiveringen står det "med sina sex tatueringar är hon som Angelina Jolie junior fast utan adoptivbarn. Och som om hennes roll i Transformers inte var nog för att säkra en plats i nördens hjärta, är hon även ett stort fan av serier och tevespel".

Angelina Jolie själv hamnade till och med utanför topp tio, nämligen på plats 15. Andraplatsen gick till Jessica Alba och tredjeplatsen till Scarlett Johansson. Inte en så oväntad trio med andra ord.

Svenska Malin Åkerman hamnade på plats 68 med motiveringen "som varje svensk attraktiv singeltjej i Sverige, har Malin Åkerman inte något problem med att visa mycket hud. Modellen, sångerskan och skådespelerskan visar vad hon går för i hennes genombrott i filmen The Heartbreak Kid. Där bidrog hon, tillsammans med Ben Stiller, till en av de vildaste sexscenerna någonsin på film."

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!