Megan Fox kärlek ratar henne

Rain har inte visat något intresse.


Megan Fox må vara världens sexigaste kvinna enligt tidningen FHM, men att fånga sitt span, den koreanske artisten Rain, det kan hon inte.

Megan har sagt att efter uppbrottet med sin före detta kille, den förre Beverly Hills-skådisen Brian Austin Green, vill hon satsa på den koreanska Justin Timberlake-kopian Rain. Men han har hittills bara avvisat hennes inbjudningar.

– Nu när hon är singel, trodde hon att han skulle bli en lätt fångst, skriver National Enquirer enligt sajten Celebitchy.

Men icke sa Nicke. Megan tvingade sin agent att boka upp en dejt med Rain, och Megan berättade även för pressen att hon var attraherad av sångaren. På så vis trodde hon att han skulle höra det och försöka kontakta henne.

– Men han har varken ringt, mailat eller på något sätt svarat på Megans krokar. Han har nobbat henne totalt, säger källan.

Rain har gjort karriär som popstjärna, modell och modedesigner. Men i USA vet man knappt vem han är.

– Det är ett tufft jobb för Megan att komma över att hon blir nobbad av en kille som amerikanerna inte ens har hört talas om. Hennes ego är naggat i kanten, säger källan enligt Celebitchy.

Men det verkar tydligen som om Megan inte kommer att ge upp förrän hon får ett klart nej från Rain.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!