Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vems är Jacksonbarnen?

- 30/06/2009, 16:47 -

Mystiken tätnar kring vilka som är de biologiska föräldrarna.

Michael Jackson tycks ha fler skelett i garderoben än närmsta kyrkogård och han är inte den enda. För nya uppgifter gör gällande att det varken är Debbie Rowe eller Michael Jackson som är de biologiska föräldrarna till några av Jacksonbarnen.

Rowe som man trott vara den biologiska mamman till Michael Jr och Paris Katherine, har ansökt om full vårdnad av de båda barnen. Något som skulle göra henne berättigad till en ansenlig del av stjärnans dödsbo. Men de nya uppgifterna sätter alltså käppar i hjulen för den rikedomen.

Flera insatta källor hävdar att det varken var Michael Jacksons sperma som användes vid befruktningen och inte heller Debbie Rowes ägg. I stället placerades de befruktade äggen utanför livmodern. När det gäller det yngsta barnet Prince Michael II fick surrogatmamman aldrig veta vem som var mottagaren av barnet utan tre dagar efter födseln anlände Michael Jacksons advokat till Grossmonts sjukhus i San Diego och hämtade barnet.

Den stora frågan på allas läppar är nu vilka som är de biologiska föräldrarna till Jacksonbarnen. Om de nya uppgifterna nu stämmer är det fortfarande inte känt om Michael Jackson personligen valt sperma- och äggdonatorer eller inte, enligt TMZ.

Skrivet av: