Jackson överdoserade läkemedel

Spenderade 320 000 kronor i månaden.


En desperat Michael Jackson spenderade drygt 320 000 kronor i månaden på receptbelagda läkemedel.

Världsstjärnan sägs ha konsumerat "ett berg av mediciner" då han kämpade mot en rad olika problem som till slut ledde till hans död, skriver The Sun.

Många recept var utskrivna i det påhittade namnet Omar Adams som sägs vara Jacksons alter ego. Jackson använde sig av smärtstillande, muskelavslappnande och lugnande läkemedel.

Han tog även antidepressiva läkemedel och piller mot halsbränna. Avslöjandet om Michaels egentliga konsumtion av läkemedel har gjort att familjen nu vill att en undersökning ska göras gällande den mängd läkemedel han har ordinerats.

Det avslöjas även att Jacksons familj skrek "herregud" när de fick läsa en artikel som beskrev Jacksons härjade kropp berättar familjens advokat Brian Oxman för The Sun.

– Familjen misstänkte att läkemedlen har skadat Michael, men inte så här mycket. Det är verkligen, verkligen hemskt, säger Oxman till The Sun.

Han säger att det inte är viktigt för familjen vilken typ av läkemedel som Michael använde sig av utan de mängder som han blev rekommenderad att ta. Oxman tycker att det är en galen mängd det handlar om.

Några av Jacksons recept var utskrivna av hans privata hudläkare Dr Arnold Klein. När Jackson hittades var hans lår, höfter och axlar fulla av nålstick. Det sägs vara ett resultat av smärtstillande läkemedel som han injicerade tre gånger om dagen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!