"Michael är inte pappan"

Maffiaboss säger sig vara den riktiga fadern till ett av barnen.


Popikonen Michael Jacksons anhöriga fortsätter att drabbas av skandaler efter superstjärnans död. Hans exfru, Debbie Rowe, har tidigare sagt att hon aldrig legat med Jackson utan att barnen kommit till via provrörsbefruktning. I en ny intervju avslöjar hon nu allt.

Rowe menar att Michael Jackson inte alls är pappa till barnen Prince Michael I, 12 år, samt Paris, elva år. Vem som är den egentliga spermadonatorn till barnen är oklart.

– Jag var bara hans avelssto. Jag erbjöd honom min livmoder, men det var inte Michaels sperma. Det var något jag gjorde för att göra honom glad. Jag fick betalt och sedan gick jag vidare, säger hon i intervjun, enligt Daily Star.

Samtidigt hävdar en restaurangägare att han är fadern till 50-åringens yngste son Prince Michael II. Al Malnik säger att han i hemlighet skaffade barnet tillsammans med en okänd mamma och att pojken sedan gavs till Jackson. Malnik utsågs tidigare till Meyer Lanskys efterträdare och har starka kopplingar till maffian.

Malnik ska också ha lånat pengar till superstjärnan vid ett antal tillfällen. Eftersom Rowe inte avslöjat vem som är den egentliga fadern till hennes två barn misstänker man nu att Malnik kan vara pappa till alla tre barnen.

– Malnik har inte gjort någon hemlighet av att han hade ett speciellt förhållande med Michael. Och nu hävdar han att han är pappa till det tredje barnet. Om du tittar på Michaels dotter Paris och Malniks egen dotter så liknar de varandra väldigt mycket, uppger en källa till Daily Star.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.