Dabrowski tycker Lena är dum i huvudet

Lena vansinnig efter intervju med Dabrowski.


Det var under artisten Lena Philipssons sommarprogram i P1 som hon berättade att hon blev riktigt förbannad på journalisten Stina Dabrowski under en intervju som Stina gjorde med Lena år 1993.

Anledningen till att Lena blev så upprörd att hon nästan stormade ut ur studion var att Stina ställde frågor om Lenas förlossning och inte om hennes nya skiva.

Lena berättade för Aftonbladet att hon inte har pratat med Stina efter intervjun. Nu går Stinas man, teveproducenten Kjell Dabrowski, ut och berättar att Lena visst har träffat Stina efter händelsen.

– Lena Philipsson borde ljuga smartare. Hon blev intervjuad i Stinas program senast 2007 – det var jag som producerade. Vi har dessutom några gemensamma vänner och har träffats privat. Lena borde skriva en låt som heter ”Mitt namn är Lena och jag är nog lite dum i huvudet” i stället. Eller så har hon alzheimer, säger han till Aftonbladet .

Kjell berättar att Stina tycker att Lenas uttalanden är mycket töntiga och att det är under Stinas värdighet att svara på dem.

Lyssna på hela programmet Sommar i P1 med Lena Philipsson.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.