Dominika Peczynski outar stalker

En längre tid har Dominika Peczynski trakasserats. Nu outar hon sin stalker.


"Le Bloggtroll! Detta är alltså killen som sedan i våras kommenterat här hos mig och kallat mig hora, fitta, alkis, dålig morsa, skrivit att jag spelat in porrfilm, fnaskat i London, att jag brukar ha sexorgier hemma framför min dotter etc etc.Killen är en arbetslös mytoman och går på psykiatrisk öppenvård. Han har stora problem med invandrare, bögar, judar och även kvinnor.", skriver Dominika Peczynski i sin blogg och outar sin påstådda stalker.

Nyheter24 fick en intervju med Dominika Peczynski för att ta reda på vad som hänt.

– Jag har haft en man som har förföljt mig på min blogg ungefär en månad efter att jag började blogga. På ett väldigt otäckt sätt, säger Dominika Peczynski till Nyheter24.

Hur då?

– Han har skrivit i hundratals meddelanden att jag jobbar som hora. Spelar in porrfilmer. Knarkar. Är alkoholist. Att jag har sexorgier framför min dotter och lämnar henne ensam hemma gråtandes och skrikande. Sedan har han hoppat på min på 8-åriga dotter. Att hon är ful och så vidare.

Du hängde ut honom på din blogg, varför?

– Ja, med namn, telefonnummer och personnummer. Jag gjorde det för att han har levt under anonymitet så länge. Folk tror ju att han är så well-connected och värsta innekillen men ingenting stämmer. Han är bara fejk. En mytoman.

Mannen har en längre tid skrivit nedsättande kommentarer om flera svenska kändisar. Bland annat Dominika Peczynski. Alexander Erwik. Linda Rosing. Maria Plosjö med flera. På sin blogg har han uttryckt starka åsikter om invandrare, homosexuella och judar. För närvarande ligger hans blogg nere.

”Vem luktar mest fisk? På sveriges bästa blogg http://magiskapa.blogspot.com pågår just nu en omröstning om vem som luktar mest fisk. Kandidaterna är Marie Plosjö, jude. Monia Plosjö, jude. Alexander Erwik, bög. Och slutligen Anna Dabrowski, jude."

Hur har du fått reda på vem det är?

– Jag har talat med flera källor mer än det kan jag inte säga.

Vad tror du han känner inför din outning?

– Han är jättedesperat tror jag. Och det var det jag ville uppnå. Fick det ligga uppe i någon timme åtminstone så räcker det. Det gjorde någon skada. Man känner sig liksom maktlös med en sådan här anonym psykopat.

Vad ska du göra nu?

– Jag kommer att polisanmäla honom tillsammans med flera andra personer. Bland annat Alexander Erwik, säger Dominika Peczynski till Nyheter24.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!