Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie: "Killar vill ha smala tjejer"

Nöje | 26/08/2009 12:47

Hon pressas till att vara smal - men bidrar själv till det smala kroppsidealet.

Alexandra "Kissie" Nilsson är en av Sveriges största bloggerskor och gick nyligen om Blondinbella på topplistan över svenska proffsbloggar.

I sin blogg skriver hon ofta om hur snygg hon är och hur man bör se ut för att bli lika populär som henne. Kissie skriver även om hur det skulle vara att bli mamma.

Något som inte skulle vara så populärt för bloggerskan.

"Jag skulle bli tvungen att be om ursäkt till alla unga mammor. Jag skulle lägga mina bloggpengar på någon annan än mig själv. Jag skulle bli fet (eller ja, väga över 60 kilo menar jag!)", skriver hon på sin blogg.

Enligt Kissie är man alltså fet om man väger över 60 kilo.

Men - i en intervju talar hon ut om att hon känner en stor press på sig själv att leva efter ett kroppsideal där tjejer ska vara smala.

Pressen ledde till att hon började knapra bantningspiller som sedan gjorde henne deprimerad.

I stället för att avråda sina läsare från att använda sig av bantningspiller som hon gjorde, bidrar hon själv, genom sin blogg, till att skapa det kroppsideal som hon själv pressats till att leva efter.

Hon har även en väldigt tydlig bild över hur mannen vill att kvinnan ska se ut.

– Killar vill ha smala tjejer. Mannen ska vara större, så där som det är i romantiska filmer när mannen bär kvinnan, säger hon till Aftonbladet.

Läs mer om Kissies avskräckande bantningspiller här.

Kissies videoblogg:

Skrivet av: